Catering: Noi oferim servicii private și corporate

Cine suntem noi, cei de la box catering

Box Catering este o companie de livrare a celor mai gustoase bucate de restaurant în box-uri eco-friendly, de asemenea oferim servicii de catering de calitate înaltă pentru deservirea oricărui tip de evenimente de orice amploare oriunde și oricând.

Abordare individuală

Abordare individuală

Nu există și nu poate exista universalitate în îndeplinirea sarcinilor, chiar și cele care par asemănătoare au încă specificul lor. Serviciile unui restaurant din afara amplasamentului sunt mereu axate pe cerințele clientului și pe ideile acestuia despre cum ar trebui să fie masa la eveniment.

Doar produse de calitate și meniu bogat

Doar produse de calitate și meniu bogat

Pentru gătit, bucătarii folosesc numai produse naturale și de calitate superioară și anume așa se creează preparate care impresionează prin design și pline de gust bogat.Meniul nostru conține tot de ce este nevoie pentru a satisface preferințele gastronomice ale fiecărui invitat prezent la banchet.

Adaptarea după formatul evenimentului

Adaptarea după formatul evenimentului

În timpul pregătirii, ținem cont de toate caracteristicile evenimentului pentru a adapta până la și cele mai mici detalii după formatul acestuia.

Serviciile noastre

Oferim servicii de catering în Moldova pentru pauze de cafea, fourchette-uri, evenimente de orice amploare, petreceri corporative, conferințe și prezentări, nunți, zile de naștere, petreceri pentru copii sau oricare alt eveniment.

Candy Bar

Candy Bar

Indiferent de formatul ales pentru nuntă, cumetrie sau zi de naștere, candy barul va deveni un detaliu original și remarcabil al sărbătorii. Candy-bar (în traducere - „ masa dulce”) este o masă tip bufet servită elegant, care conține mini deserturi care sunt comod de consumat. Un astfel de element neobișnuit al sărbătorii, care este una dintre noile tendințele, nu numai că va încânta oaspeții cu mâncăruri dulci delicioase, ci va deveni și un element spectaculos de decor. Iar cel mai important aștept este că noi îl putem personaliza în funcție de coloristica și tematica evenimentului.

Cocktail Bar

Cocktail Bar

Orice tip de eveniment devine mai fun cu un cocktail bar. Personalizăm cocktail-urile după preferințele Dvs. Oferim un asortiment de peste 50 de cocktail-uri, stații de bar de diferite stiluri care se vor potrivi evenimentului și desigur cei mai experimentați barmani. Cocktail bar-ul va fi perfect nu doar pentru perioada caldă a anului ,unde se pot servi băuturi răcoritoare dar, și pe perioada rece unde vă putem încânta papilele gustative cu băuturi fierbinți și shot-uri care te vor încălzi cu adevărat.

Fruit Bar

Fruit Bar

Un înlocuitor minunat pentru o masă dulce bogată în calorii este FRUIT BAR-UL. Este mai potrivit nu numai pentru cei care doresc să mențină o silueta subțire și adepții unui stil de viață sănătos, ci și pentru cei care plănuiesc un eveniment în lunile fierbinți de vară - fructele sunt perfect răcoritoare.Există mai multe opțiuni pentru decorarea unei mese cu fructe. Dacă aveți o nuntă într-un stil „natural” (Rustic, Provence), atunci este mai bine să așezați fructele și fructele de pădure întregi, fără a le tăia - de exemplu, în coșuri mari. De asemenea, este o soluție grozavă pentru o nuntă din toamnă - o masă bogată de fructe amintește de o recoltă generoasă.Pahare de tip martini cu bucățele de diferite fructe este ceva mai elegant și comod de mâncat, astfel încât oaspeții pot savura un mix de vitamine fără a-și murdări mâinele sau hainele.

Fourchette sărat

Fourchette sărat

O recepție de nuntă la casa miresei, la întâmpinarea oaspeților fie că organizezi o nuntă sau cumetrie va fi o opțiune excelentă pentru a organiza un răsfăț pentru oaspeții. Poți alege acest format daca ești in căutarea unei alternative la banchet sau vrei sa amenajezi o masa in miniatura pentru o conferință sau un seminar. Mulți tineri căsătoriți preferă masa de bufet datorită disponibilității și originalității acesteia. Minimalism, eleganță și gustări festive rafinate de la bucătarul Chef cu un design luxos și zero timp petrecut la bucătărie - acesta este masă de fourchette de nuntă, cumetrie, zi de naștere în stil modern dacă îl comandați de la Box Catering.

Ce evenimente organizăm?

Organizăm orice tip de evenimente, fie că este vorba de un eveniment privat sau corporate, de o petrecere pentru copii sau de un eveniment de amploare, cum ar fi nunți, botezuri, logodne, aniversări, petreceri de companie, conferințe, prezentări, traininguri, pauze de cafea, fourchette-uri, etc.

Nuntă

Nuntă

Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viața unei noi familii. Box Catering te ajută să organizezi până la cele mai mici detalii. Fie că organizezi evenimentul într-un restaurant îți putem crea o ofertă personalizată pentru întâmpinarea oaspeților , care ar include cele mai gustoase gustări sărate și mini deserturi.Iar dacă ai decis să organizezi evenimentul în afara celor 4 pereți ai restaurantului, noi îți propunem organizarea evenimentului la cheie: bucate delicioase după formatul și stilul evenimentul, show culinar, cocktail bar, decor și un program de divertisment perfect.

Zi de naștere

Zi de naștere

Cea mai așteptată zi din an este ZIUA TA, fie că dai o petrecere de zile mari alături de toți prieteni sau organizezi o cină în familie , noi te ajutăm să o facem cât mai perfect. Opțiunea “Birthday Party la cheie” este ideală pentru a uita de griji și a profita la maxim de ziua ta! Box Catering se ocupă de tot: bucate delicioase, cocktail-uri amețitoare , decor grandios și muzică pe cinste sunt toate pe noi. Just have FUN!

Petreceri Corporative

Petreceri Corporative

Fluxul de lucru epuizează adesea echipa atât de mult încât nu doriți să petreceți timp organizând un eveniment corporativ. Iar cheia formării echipei, formarea unui spirit corporativ și munca productivă depinde de atmosfera de petrecere a timpului liber împreunăUn prânz colectiv la birou, team building la aer libere sau o petrecere corporativă de revelion tematică -noi vom organiza și susține orice idee în orice format.Și, pentru a vă economisi timp prețios, ne lăsați un mesaj și noi vă pregătim oferta de “ Corporativ la cheie”

Conferințe/ Training-uri / Seminare

Conferințe/ Training-uri / Seminare

Chiar și în timpul celui mai de afaceri eveniment: o conferință, training sau ședință, este foarte important să acordați o atenție deosebită unei scurte pauze de masă. Întrucât timpul pauzei de cafea este foarte limitat, de obicei 15-20 de minute, atunci gustările ar trebui să fie potrivite. Practic, acestea sunt micile gustări reci și calde sau mini deserturi, cafea aromată și ceai. 

Cumetrie

Cumetrie

Prima petrecere a micuțului este mereu un moment foarte emoționant pentru părinți, așa că Box Catering vine în ajutor că să îți ușureze pregătirile acestui eveniment. Pentru Cumetria micuțului tău putem adapta o ofertă în dependență de dorințele Dvs. Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii: Candy Bar, Fourchette sărat , Box Bar , Agenția de decor ” Garden Decor”, inventar după stilistica evenimentului. “Cumetria la cheie” este o noua opțiune a companiei noastre. Organizarea de la A la Z a evenimentului tău de event-plannerul nostru înseamnă că vei profita la maxim de petrecere cu minim griji

Contactează-ne

Completați formularul din dreapta și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

office@boxcatering.md

+373 79 304 304

Telegram: @Boxcateringmdbot

Instagram: @boxcateringmd

Glisați spre stânga >>>