Oferim servicii de catering în Moldova pentru pauze de cafea, fourchette-uri, evenimente de orice amploare, petreceri corporative, conferințe și prezentări, nunți, zile de naștere, petreceri pentru copii sau oricare alt eveniment.

Livrarea

Comenzile se efectuază prin intermediul site-lui box-catering.md sau telefonic: +373 79 304 304

Comenzile individuale se prepară și se livrează timp de 2 ore de la momentul primirii comenzii.
– De ce așa greu? 
– Totul e simplu – noi nu folosim semifabricate. 

Comenzile corporative (catering) se prepară și se livrează timp de 24 de ore din momentul primirii comenzii.

Comanda minimă constituie: 1 box.

Livrarea se efectuază zilnic, de luni până duminică, de la ora 9-00 până la 23-00.
Costul livrării în mun. Chișinău constituie 30 lei pentru comenzile mai mici de 499 lei. Comenzile mai mari de 500 lei se livrează gratuit.

Livrarea (*doar pe teritoriul RM) în R. Moldova se efectuează în termen de 24 de ore de la  primirea comenzii (numai pentru comenzi corporative – catering).


Modalități de plată

Achitarea in numerar – la curier (în momentul primirii comezii);

Achitarea online – Plata se va face prin cardul* bancar Visa si Master Card.
*Clientul poate solicita returul banilor pe cardul bancar în momentul confirmării comenzii de către operator. După ce comanda a fost confirmată telefonic de client, returul banilor nu este posibil.

Achitarea prin transfer – pentru pers. juridice, cu eliberarea bonului fiscal și facturii. Pentru aceasta, trimite-ti datele fiscale si bancare ale companiei dv. pe adresa de email: office@box-catering.md

Termeni și condiții confidențialitate

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul box-catering.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Site-ul box-catering.md nu are acces – respectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.